Reclama - Edy Speed Trans

marți, 17 februarie 2009

Pisarea de dimineata

Nu pot incadra acest fenomen la lucruri placute sau stresante.. Personal , pentru msine , pisarea de dimineata este un lucru foarte placut. Simt cum toata rautatea acumulata in timpul moptii iese din mine , simt cum ma eliberez.. iar cand te intorci in pat , dupa pisarea de dimineata si ai starea aia de nici o grija mai ca iti vine sa nu se termine sentimentul...

Dar cum decurge pisarea de dimineata?  .. pay , most cases ma duc la baie buimac de nu mai nimeresc WC-ul (metaforic)..... Intrun final il gasesc (metaforic) , ridic capacul (realmente) , si ma asez in pozitia standard de "pisare de dimineata" ... In ce consta pozitia asta ? Pai..e foarte simplu.. Picuarele se afla la circa 20 de cmde WC , iar corpul se inclina usor spre WC. Cand corpul si solul fac un unghi de circa 45 de grade..poti incepe sa scoti din tine tot ce ai mai galben. 

Doamnna urina de obicei nu vrea sa iasa decat doar pe la a 2-a sau a 3-a incercare... Incercarile sunt cele mai stresante....dar , pana la urma omul castiga in detrimentul pisatului , iar golirea se intializeaza..

Si cam asa decurg diminetile la barbati la Wc...so... 

Un comentariu: