Reclama - Edy Speed Trans

joi, 5 februarie 2009

Blonde , Brunete si Roshcate

Femeile (caracterizate dupa culoarea parului) se clasifica in 3 categorii : Blonde , Brunete si Roscate. Asa functioneaza mintea umana, chiar daca o fata are parul shaten ea va fi incadrata la brunete....la fel si cu o fata cu parul verde , roz, mov, etc.....ea mereu va intra in categoria roshcata ( de unde pana unde?!?! ce legatura are verde cu roshcat). Dar acesta categorie , nu tine neeaparat de culoarea parului, asta fiind doar aparenta. Esenta , este modul cum gandeste , modul cum se poarta, si stilul de viata pe care il are. 

BLONDELE

Sunt acele fapturi sexy , usor de depistat pe strada , usor de agatza in care esti sigur ca o sa iti bagi pula cat mai curand. O fata blonda , oricat de desteapta ar fi ea , pentru tine (un simplu om care vrea sa o futa) nu este mai mult decat o prosibila victima , a dezlantuirii puterilor tale sexuale (...sau nu).  Desi sunt foarte banale si foarte multe , fiecare dintre ele stie cum sa iti scoala pula cat mai bine...

BRUNETELE

O bruneta este o brunet.. adica , o fata dupa care salivezi , de care tie frica sa te apropii , dar pe care ai futeo pana i-ai imblonzi parul. Brunetele au un aspect de vampe , de aceea , intro discutie cu o bruneta frumoasa , la fiecare 5 minute (sau mai des) ,fara sa te controlezi, in mintea ta se ruleaza un film in care tu o futi pe ea in pozitia ta preferata...Desi atragatoare , o bruneta nu are mari sperante intro relatie , din simplul motiv ca nu este blonda :)

ROSCATE

Aici este categoria mai degraba fetelor cu parul ciudat. Fie culoarea , freza , sau altele. Aistea dudui , sunt genul de femei pe care numai un obsedat sexual le-ar fute. Genul de femei , de care esti sigur ca au catusi si vibratoare prin casa , genul de femei de care tie frica ca in actul vostru sexual ar putea avea loc ceva ce te-ar traumatiza. Dece parul ROSCAT este cel care reprezinta aceasta categorie? pai.. 1 la mana , pe vremuri , chiar era cea mai stridenta culoare ( nush care vremuri ,da asa cred eu) , si 2 la mana , dintre toate cele cu parul ciudat ,ele sunt cele mai des intalnite. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu