Reclama - Edy Speed Trans

duminică, 22 februarie 2009

Scriu pentru ca merita..Ccristelu'

Deci , cristy intotdeauna a fost un prieten bun.. Cel mai tampit din grup , dar probabil si cel mai serios... Un tanar adolescent cu ochii rosii ( zici ca e drogat in pula mea) , cu capu mare si slab.. Asta e cristy... Spiritul lui artistic se arata prin teatru..tipu asta are un talent rar intalnit!!! serios , si uneori sunt invidios pe el.. nu e de mirare ca se va duce la actorie , si eu il sustin din plin pentru asta..

Perioada cea mai tare din armistitiul nostru fara indoiala , este aia in care ne plimbam ca idiotii "prin oras"... Si povestea suna cam asa : 

Fuse o data ca nici o data ,  un edy , un capra , un alex si un cristy (fireste).. Acel alex in perioada aia statea excesiv in casa.. Nici nu stiu dece pula mea am mai zis ca a fost..ca pe vremea aia el nu prea era..decat in fata calculatorului....defapt , erau anumte zile cand nici capra nu prea era...singurii care "era" erau edy si cristy.. ei mereu erau..si se plictiseau.. Intr-o zi frumoasa , o idee se erecteaza in mintea unuia dintre ei doi.. "ba..hai ma sa facem o tura de centru".. zis si facut..tinerii nostri eroi s-au suit imediat in 104 , s-au dus pana la unirii. pe drum , tot felu de de convorbiri au devenit istorie..cum ar fi , pe bulevardul unirii replica mea "ba sti cat costa un apartament aici?!?!?!". 
Ajunsi la unirii , tinerii nostri eroi nu stiau in ce directie sa se duca..de o data , colosalul monstru-turn , pe nume Intercontinental le arata calea. eroii nostri se indreptara catre acesta , si cu ajutorul parolei (un intercontinental sa dezintercontinentalizat) sau aflat calea inapoi catre taramul pantelimon. au fost la metrou la romana , de unde un vehicol lung i-au dus inapoi pe taramul lor.. Iar dupa asta , au mai urmate nenumarate calatorii identice cu asta..dece?..sami bag pula daca stiu..

Asa ca asta a fost cea mai tare etapa din prietenia mea cu cristy.. Acuma , ne intalnim ori pe hol , ori prin corner..stam de vorbam , face lucrurui idioate .lucruri care pt noi sunt esentiale.. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu