Reclama - Edy Speed Trans

miercuri, 4 februarie 2009

Despre Femei

Nu am mari cunostiinte in acest domeniu , nu pentru ca nu m-ar interesa .. ci pentru ca varsta nu mi-a oferit destule sanse sa cunosc toate tipurile de femei din acesta lume.
Un singur lucru este sigur.. femeile (de orice varsta/natie/etnie/circumferinta a vaginului) fac pe inabordabilele. dece fac lucrul asta?..asta numai fecioara maria (ca era femeie) stie. Pentru a va demonstra ca sunt o persoana credincioasa , si ca (bla bla bla .. sa nu fie cacofonie) comunic cu Dumnezeu ...(sau mai de graba cu maria_fecioara@heaven.com) va voi dezvalui (in acesta seara..senzational) , dece sunt femeile inabordabile. (este ca va asteptati in propozitia asta sa zic ceva de elodia?) 

Motivul lor este foarte simplu , si desi suna absurt , prostesc si chiar gresit gramatical, femeile sunt inabordabile pentru a fi abordate... ganditi-va o clipa..cum ar fi sa vina o gagica supperba la voi, si sa va spune"buna puisor , in seara asta sunt singura , ai 2 ore sa ma futi.." . Pun pariu (fictiv-pentru idiotii care vad un mod de a trai din pariuri dastea) ca nimeni nu ar accepta. Toata lumea , ar crede ca acea fata are o mica problema("...frate , asta sigur are SIDA" sau "...pe asta sigur a puso nevastamea sa vada ce fac"). So..there you have it....dece sunt fetele inabordabile. Din cauza noastra , pt. ca toti barbatii au in gena(pe langa obsesia sexuala) si un gram de paranoia.

4 comentarii: