Reclama - Edy Speed Trans

vineri, 13 februarie 2009

Atractia

In acest post voi incerca sa explic ce ne atrage pe noi barbatii la femei....asa ca , mai intai o sa spun ceea ce stie toata lumea : PaSaRiCa!! .. Pasarica este principalul lucru care te atrage la o femeie ...adica , din cauza pasaricii te atrage toata femeie.. de unde apare aceasta atractie? pai..este foarte simplu , natura omului este cladita in asa fel , in cat omul mai mereu , omul is doreste ce nu are... Ca prin urmare , fiecare barbat doreste sa aibe o pasarica a lui , cu care sa experimenteze....(si asa a aparut casnicia)

Mergand mai departe , o sa ma opresc la cap. Capul unei fete , este ca un altar... Este singurul loc in care iti este oarecum jena sa iti bagi pula(fie ca arata prea bine la fata , fie ca sti ca tot tu te saruti cu ea) .... (si asa au inceput barbatii sa isi doreasca aventuri..pentru a-si putea baga pula in "altar")

In josul capului , in tot deauna cand vorbim de o femeie o sa apara tzatzele...evident , biologic vorbind ar veni gatul , dar in ochii unui barbat , dupa ce termini de examinat capul(fata,parul,ochii,buzele,nasul si sprancenele) , urmeaza sanii.. un fruct din care toti barbatii ar gusta(evident , metaforic in pula mea). Sanii din pacate sunt ca un cutit cu 2 taisuri..adica?!?!..pai daca sunt prea mici nu e bine...daca sunt prea mari nu e bine...daca sunt prea lasati nu e bine...daca sunt prea drepti...eh..aici e bine(excelent defapt).

Si am ajuns la punctul culminant... Curul.. Eh dragii mei , cand vorbim de fundul unei femei deja trece cu muuult de limita inteligentei noastre. Fiind la baza tot animale , instinctual ne uitam la cur...(si cine nu recunoaste e un ipocrit), instinctual ne imaginam acea fata intro pozitie asemanatoare cu un bebelus care se taraste pe jos...si instictual , ne excitam. (pentru cei care nu stiu , a te excita NU inseamna sa ti se scoale pula)...

Si cam asa arata o femeie in mintea unui barbat, adica.. un cap , 2 tzatze , o pasarica si un cur..restul elementelor , neglijabile, de nebagat in seama..dar tot o data , sunt acele mici detalii care iti plac tocmai ca nu iti ies in evidenta(sami bag pula daca stiu ce am vrut sa zic aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu