Reclama - Edy Speed Trans

joi, 5 martie 2009

The Woman's User Manual

Nu ma declar un mare cunoscator , insa am anumite lucruri care vi le pot recomanda..daca doriti vreodata sa cuceriti o fata..

1. Atitudinea - Cel mai important lucru este atitudinea. Pentru a fi in stare sa cuceresti o fata , trebuie in primul rand sa ii prezinti interes. Asa ceva nu poti sa "accomplish" decat daca ii arati fetei respective ca esti interesat de ea si ca ii esti oarecum superior. Incearca din rasputeri sa ii atragi atentia cu lucruri care ii plac , dar fao intr-o maniera normala, adica nici nu exagera. 

2. Increderea - Mereu trebuie sa ai in cap , ca o poti cuceri! Ai putina incredere in tine , si incearca sa iti pui in valoare punctele forte. Nu da dovada nici o data de indoiala fata de ea , si nici fata de tine.. Daca iti doresti un lucru si ai incredere in tine , il vei avea !

3.Perseverenta - Fetele nu gandesc ca baietii. Ele nici o data nu o sa clasifice sexul opus ca noi baietii , adica "fete nasoale" si "fete bune".. pentru ele toti suntem egali , si toti avem ceva special. Daca nu vrea de prima data , nu te da batut..poate ca nu a realizat inca ca esti ceea ce ii trebuie , sau ca vrea un iubit ca tine. 

4. Schimbare - Nu este nici o data bine sa iti schimbi stilul sau gandirea din cauza ei. Sa ai o personalitate puternica inseamna sa nu fi influentat, iar personalitatea conteaza cel mai mult. Chiar daca esti un "tip dur" sau un "tip sensibil" nu incerca nici o data sa pari ceea ce crezi ca i-ar place ei..si asta pentru ca o femeie nu are un criteriu standard de a place pe cineva. Astazi poate sa fie atrasa de cineva mai dur , maine de cineva mai sensibil.

5. Sentiment - O fata trebuie sa experimenteze un sentiment placut cand e cu tine. Fie ca se simte ocrotita , fie ca se simte flatata , incearca sa ii oferi fetei ceea ce ai tu mai bun in tine. Spre exemplu , daca esti o persoana spontana si glumeata , incearca sa o faci sa razi tot timplu. O data ce va prinde gustul , e ca si cum ai prinso in capcana.

Cam astia sunt cei 5 pasi , pe care eu tocmai i-am inventat... Sper sa va ajute !

3 comentarii:

  1. interesant mod de gandire, dar eu cred ca pe acest mod de gandire vei obtine reactii de genul :"i love the way you love me but i hate the way i am soposed to love you back!"

    RăspundețiȘtergere
  2. da , ma rog.. in primcipal ma refeream la partea cuceriri

    RăspundețiȘtergere
  3. te sustin in totalitate in legatura cu manualu :>

    RăspundețiȘtergere