Reclama - Edy Speed Trans

marți, 10 martie 2009

Domnul de Muzica !


Mi-as simti mult mai implinit daca as incepe acest post prin ai lua toti mortii in pula domnului profesor Coghy (cum ii spunem noi)..Insa nu o fac, pentru ca sunt o persoana corecta si prefer sa va las pe voi sa o faceti primi..

Profu e o persoana cu 2 taisiuri. Pe-deo-parte (daca asa se scrie) este o persoane destul de inteligenta (o enciclopedie cu burta si ochelari) , dar pe cealalta parte este un mare ipocrit. Mam documentat inaite sa scriu acest post , prin cel mai simplu mod : Serch on the Google. Se pare ca are un site pe care e publicata o opera a lui.. Destul de interesant.. In aprofundarea cautarii mai aflu ca este "scriitor" de la varsta de 14 ani, si alte cacatui de acest gen. parca parca , imi vine sa il crut si sa nu mai scriu despre el pe blog. Pacat ca deja o fac , and there's nothing gonna stop me !

Si destul cu vorbaria pozitiva despre el , nu ca nu ar fi interesant, dar pentru ca ma simt cel mai bun la a critica si a fi ipocrit.. Asa ca , de unde a pornit acest instinct al meu? pai..foarte simplu , domnul profesor laba-trista are o mare problema cu mine si cu diversi colegi care stam linistit cu prietenele. Nu e frumos domn profesor ! daca tu nu ai , inseamna ca noi nu avem voie ? Evident , fiind un scriitor mai mult ca sigur traieste o drama tipica eminescu ..neinteles , si nefutut.. O persoana normal , nu ar avea pretentii la tinerii ca noi , sa nu stam in brate cu prietenele .. Dar el se pare ca nu este asa , si asta se poate datora dramelor adolescentei. E normal sa ai o anumita doza de ura pentru pustii cu prieteni , daca tu toata viata ti-ai dorit o prietena si nu ai avut parte..(vorbesc din ce cred , nu garantez). Plus de asta , aceasta doza de ura , si-o mai si manifesta prin vorbe, critica si altele.. Ca deh! , doar este un om care face parte din "generatia apusa"..generatia in care oameni nu aveau nimic..

Un comentariu:

  1. Draga prietene necunoscut.Nu-l cunosc pe profesorul cu pricina pe care-l critici cu atata damf dar pot sa-ti amintesc un lucru pe care e bine sa-l cunosti. Nimeni pe care critici nu are defectele pe care i le atribui tu. Exista insa un secret pe care din pacatei tu nu-l cunosti, secretul oglinzii pe care nu l-am descoperit eu, cel ce-ti scriu aici. Potrivit acestuia se spune ca toate defectele sau calitatile pe care le vezi la altii, sunt ale tale pentruca CELALANT, esti de fapt TU iar EL este OGLINDA in care te privesti pe tine. Este si un proverb din popor pe tema asta care spune CINE ZICE ALA E... Ei ce zici ? Te mai incumeti sa judeci pe altul atat de aspru ? Eu, fara sa te cunosc cine esti, te iubesc pentruca ma vad pe mine cum am fost pana cand cineva mi-a deschis ocii privind chestia cu oglinda. Si crede-ma mi-a folosit mult intrucat m-am schimbat in bine fiind mai iubit de oameni si, la randul meu, am inceput si eu sa-mi dau seama cu cine am de-aface cand vad pe altii criticand. Asi fi fericit sa stiu ca ti-a folosit sfatul meu care se vrea sa fie prietenesc. Salutare prietene necunoscut. H.L.

    RăspundețiȘtergere