Reclama - Edy Speed Trans

marți, 25 august 2009

Cum sa iti faci o prietena frumoasa !

Evident ca nu exita un tipar , o chestie pe care fiecare om o face si se alege cu o prietena buna..Dar sunt anumite lucruri care , te ajuta sa cuceresti o fata frumoasa .

In primul rand , daca ai mai avut experienta cu fetele , ar trebui sa sti ca fetele frumoase , sunt todal diferite de cele normale spre nasoale... Si ca sa iti dai seama cam care e atitudinea lor , imagineaza-ti tu ce ai face , daca ai putea obtine orice femeie (aproape orice femeie) ... eexact , deci cum ai inceput sa citesti articolu asta , ai aflat ceva important: Fetele (in special alea bune) nu sunt disperate... Asa ca nu fi nici tu ! Intr-o situatie in care vrei sa agati o fata , nu esita "acum ori nici o data". Daca te place , te va place si maine , si poimaine ..si dupa ce il place pe altu ... Asa ca , daca ai ocazia sa vorbesti cu ea , nu te precipita and take it easy.

In al doilea rand , trebuie sa ii oferi ceea ce ea nu are ... daca este frumoasa nu-i spune ca este frumoasa , spunei ca este desteapta (pepy's ideea)... pt ca a mai auzit de la 1000 de oameni ca e frumoasa , dar aproape nici unul nu i-a spus ca e desteapta. Si cu siguranta , te va tine minte... Pan la urma , ideea de baza a complimentelor , nu este sa spui un adevar , sau un lucru palpabil...complimentul este inventat pt a te face sa te simti bine ..si te simti mai bine daca cineva spune ca ai ceva ce tu ai vrea sa ai , decat daca spune ca ai ceva ce deva ai . Spre exemplu , eu ma simt mult mai bine cand imi spune cineva ca am mai slabit , decat daca imi spune ca am ochii frumosi..

In concluzie , regula de aur , ca sa ii spun asa , este sa fi calm , calculat si sa act cool. Daca incepi sa te precipiti , sa te entuziasmezi si sa te grabesti , cu siguranta nu vrei obtine nimic..pentru ca ea isi va da seama ca ii esti inferior , iar nici o femeie nu este atrasa de inferior

17 comentarii:

  1. unde pot gasi mai multe sfaturi??:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat si nu merge nashpa:))

    RăspundețiȘtergere
  3. putin probabil sa mearga! daca ii spui ca este desteapta si ea nu este, deja ai facut-o superioara si va folosi asta impotriva ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai fratilor, voi nu ati inteles cv... Rolul barbatului este acela de a da impresia femeilor ca ele fac reguluile, ca ele sunt mai cu motz, etc. Daca ii spui ca e desteapta, asta nu inseamna ca e si categoric nu inseamna ca o faci superioara, ci mai degraba sa se simta superioara.daca vezi ca isi da aere dupia, da-i una peste bot( nu mot a mot) si ai sa vezi ce repede se linisteste. Nu vreau sa fiu misogin, dar femeia e ca o catea, tre dresata, ca daca nu te dreseaza ea pe tine. Ca barbat si ca om tre sa stii ca TU esti cel important, tre sa te pui pe tine pe locul unu, nu pe ea. Virbesc din ex proprie, pe mine ma jucat o fata cum a vrut si sia batut joc de mine. Am iubito cu adevarat, credetima, inca ma gandesc la ea dupa atata timp. De atunci am invatat ca viata e o .... Si tre sa ai grija cu cine te incurci ca sa nu suferi. Abia atunci cand ai gasit fata care e in stare sati aduca micul de jun la pat sau sa iti incalzeasca supa cand tu esti mort de la raceala, atunci frate trateazo ca pe o printesa. Pana atunci, give head baby!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va zic ceva : Eu am o fata la scoala o PLAC dar ea nu.. CUM SO CUCERESC?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu asa fac cu tuate le dau flori

    RăspundețiȘtergere
  7. imi este rusine sa o fac

    RăspundețiȘtergere