Reclama - Edy Speed Trans

miercuri, 29 aprilie 2009

Top Anime

Daca tot am vorbit aseara de anime , m-am gandit sa nu las subiectu in aer , si sa fac si un top al animelor mele preferate. First of all , sa vorbesc putin despre anime .. deci , animele sunt desene animate japonze .. spre deosebire de desenele normale , animele au un story-line bine definit , nu sunt facute pentru bani , si au lucruri care le poti invata ... defapt , japonezii si in fond toti asiaticii duc un desen animat (anime) pana la rankul de arta .. de la story line pana la coloana sonora.. aa da , si nu sunt facuta pentru copii (nu toate)... dece spun asta? pai .. in unele anime au motive si lucruri mult prea hight pt un copil sa inteleaga.. Asa ca , sa revenim la subiect si ..top-ul meu :

1.Naruto Shippuuden !
Naruto Shippuuden este practic continuarea animeului Naruto .. In care , toate personajele ajung la varsta adolescentei , varsta in care se leaga idile de dragoste , fiecare lupta pentru scopul lui in viata si varsta in care toti cred ca sunt cei mai buni .. Putin ca in realitate nu credeti? toata lumea la varsta asta (in realitate) se crede cel mai mare si cel mai tare .. Subiectele si Motivele serialului sunt foarte "grele" .. dasta ziceam mai sus ca unele nu sunt pentru copii.. Nu cred eu ca un copil mic , intelege ce inseamna sa lupti pentru prieteni , sa iti moara un prieten sau sa te tradeze un prieten.. Deci cum spuneam , Naruto Shippuuden este o opera de arta (in perceptia mea)

2.Naruto!
Naruto este animele cu personajele de Shippuuden cand erau mici.. Se leaga unu de altul .. Practic Shippuden este partea a 2a , continuare lui Naruto Simplu.... Nu il consider la fel de bun ca Shippuuden , pentru ca (in viziunea mea) e tratat mai copilaresc..probabil pentru sa face si deosebirea intre gandirea de adolescent(Shippuuden) si gandirea unui copil de 10 ani (naruto simplu)

3. Dragon Ball Z
Dragon Ball Z este animele copilariei mele .. Nu pot sa spun de cate ori nu am incercat sa devin Super Sayan .. Nu este un anime atat de avansat si complex cum e naruto , insa este si muult mai vechi..ceea ce in opinia mea il face un clasic ! Si nu cred eu ca e persoana care sa nu fi auzit de Goku ..

4.Dragon Ball
Dragon Ball este echivalentul la Naruto simplu pentru Shippuuden .. Adica , animele in care personajul principal este copil (Goku).. La fel ca naruto , nu este atat de "fun" de vizionat.. Sincer sa fiu , desi nu e corect cronologic , eu m-am uitat la dragon ball dupa ce m-am uitat la Z .. pentu ca deja terminasem episoadele , si inca vroiam sa raman in universul acesta ... Desi , dupa ce vezi "minunatiile" din Z , asta pare Shitty !

5.Pokemon
Cine nu auzit de Pokemon .. Si cine de varsta mea nu a colectionat Pokemon ? pfoaaai de capu meu , pai aveam 2 albume .. Si cate croissante am mancat ? .. cacamas in el de pokemon , ca asta m-a ingrasat pe mine .. mancam cate 5 6 croissante pe zi .. Dar totusi , il clasez pe locu 5 , pentru ca merita.. e un anime fun , la care m-as uita si acuma , doar pentru a-mi aduce aminte de copilaria mea !


And That's all !.. so Dattebayo ! .. aa da , si nu am pus Dragon Ball GT , pentru ca nu este un ANIME ! .. este facut de fanii francezi (parca) so , fuck them ! fuck it ! and fuck you !

Un comentariu:

  1. Imi place cum lumea considera diferitele serii ale aceluiasi anime doua lucruri diferite!....Atunci am putea umple toate topurile numai din sezoanele de la Naruto si DragonBall! Dar oricum comentariul despre anime ca si arta l-am intalnit rar in Ro. BRAVO! Esti printre cei putini care nu vad tema in mod americanizat! O mica recomandare pentru cineva cu o astfel de perspectiva : desprinde-te de "seriile copilariei" si de seriile de la TV de la noi; nivelul a crescut enorm in ultimi ani si crede-ma ca se poate mult mai bine decat Naruto! ;)

    RăspundețiȘtergere