Reclama - Edy Speed Trans

vineri, 22 mai 2009

Am o zi de cacat.

Iata ca vinerea nu este neeaparat o zi frumoasa. Astazi am avut o zi cam de tot rahatu. Am plecat de'acasa ne-spalat (la cap) ca sa ma duc sa ma tund , m-am tuns (foarte misto) si am plecat la scoala. Problemele au inceput sa apara cand micile firisoare de par de pe gatul meu au inceput sa ma irite , gleznele au inceput sa ma doara (de la noile mele expadrile), capu sa imi dea tarcoale (am baut 3 cafele azi) si sictiru sa se suprapuna cu feelingul meu normal.
Colac peste pupaza , am ajuns acasa si m-am dus sa fac dush. Am intrat in cada , iar apa calda nu venea . WTF!?!?! e ora 7 ..cum sa nu vina apa calda!?!? in fine , m-am spalt la cap cu apa rece , si la a 3-a limpezire (da , ma spal de 3 ori) a inceput sa vina apa calda. Dupa ce mi-am bagat organu in blocu curului , am profitat de apa calda sa ma pot limpezi calumea si sa ma barbieresc.

Inca un ADON la ziua de azi , m-a cam incurcat si raluka's relatives. Vine prietenu lu varasa , dar defapt nu mai vine. Inaite sa vin acasa m-a sunat sa-mi zica ca vine defapt. Dupa ce vorbisem cu Capra sa vina el in locu lui. Imaginati-va situatia penibila in care fusei pus. "capra hai vi? .. da ma" si acuma seara "capra ba , vezi ca vine ala pan la urma si ca imi pare rau!...aa bine ma nu mai vin".

Ma rog , sper sa citeasca ce am scris aici si sa nu se supere. Si sper sa nu se supere nici tata , ca l-am futut si pe el la icre: vine ala , defapt vine capra si acuma ..vezi ca vine tot ala.. In fine , sa speram ca maine va fi super misto si gata !

Un comentariu:

  1. ee... pula mea , gandeste-te ca trebuia sa faci un " sacrificiu " si probabil o sa te distrezi si o sa fie misto :>

    RăspundețiȘtergere