Reclama - Edy Speed Trans

marți, 9 iunie 2009

Masculul Alpha

Am descoperit de curand ca nu sunt un mascul alpha. Dar asta se poate construi si dezvolta...caci este o chestie care tine foarte mult de interiorul tau . Deocamdata eu , pot spune ca in anumite grupuri (cum ar fi scoala sau la bloc) sunt un mascul dominant. Care e diferenta intre alpha si dominant ? pai e simplu.. masculi dominanti pot fi mai multi , dar numai unul este alpha. Si inca un detaliu , masculul alpha este asa in toate cazurile posibile din lume , nu doar unde are ocazia.

Cum poti sa devi un mascul alpha? pai e destul de simplu zic eu. Iti impui lucrul asta , dar o faci cu o oarecare naturalete. Toti putem fi masculi-alpha. Ideea de baza e sa fi o persoana puternica mental , dar in stilul tau. Adica , daca cunosti un mascul alpha si e genul de om care injura si scuipa , nu trebuie sa faci la fel ca el. Stilurile de personalitate sunt diferite. Unui mascul alpha nu ii este frica de nimic. Si nu ma refer la o bataie sau la o incaerare. Aceasta frica s-ar putea referi si la frica de a arata sentimentele sau frica de a fi romantic (cum sunt multi barbati).

Si in final , sfatul meu e sa incercati toti sa fiti mai dominanti , pentru ca daca ai incredere in tine si esti mai dominant , sau chiar mascul-alpha ai foarte mult de castigat. Ganditi-va la genul ala de barbat nenorocit care injura , isi bate femeia si e nesuferit. Aparent , este o persoana cu care nimeni nu ar sta. Dar defapt , nu este asa..pentru ca pe langa caracterul lui mizer , el are un mare AS in maneca: este mascul-alpha . Si dasta ori cat de mult si-ar bate femeia , aceasta intr-un final o sa vrea iarasi sa o futa. si sa ii faca toate poftele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu