Reclama - Edy Speed Trans

joi, 3 septembrie 2009

Miss-Wannabe 3.09.2009


Daca tot am pupat in zona intima anumite fete de pe hi5 , ne-am gandit (ca tot o venit toamna) sa mai facem un concurs. Numai ca un concurs cu primele din coada, pt ca acuma fiind toamna stomacul rezista mai mult la diferite cadre vizuale. Aaa si inca ceva , avem bunul simt sa nu putem adresa de Hi5 a "norocoasei"

Asa , acuma hai sa facem putina critica artistica . Blugii prea stransi pe picioarele slabe , dau un efect de curcan. Ochii plin de cearcane dau un efect de dimineata prea-devreme. Iar pozitia dumneavoastra da un efect de labirint din care nu poti scapa. Stit voi , ca in desene cand se strang peretii. Asta ori o scena dintr-un inceput de film porno hardcore low-budget. (p.s.1: bine ca e doar inceputul)

Si astea fiind spune , asta a fost prima "editie" din Miss-Wannabe ! Va asteptam maine , dar si zilele urmatoare !

(p.s.2: cu posturi de genu asta , i feel pinkysh)


4 comentarii:

  1. adica acu razi de aceleasi curci bete pe care acu o luna le puneai in top-uri?
    cum era postu ala cu ipocrit... ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ..totusi hai sa facem o mica diferenta. Poate ca nu alegeam eu pozele cele mai stralucite , dar membrele top-ului erau in minimul futabilului. De azi incolo , punem alte curci bete , care sunt si urate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum ramane cu asta? :) "Omul este ipocrit cand critica pe altii"

    RăspundețiȘtergere
  4. In postul meu despre ipocriti, am incercat doar sa subliniez anumite lucruri, nu sa fac lumea mai buna!! Plus, am scris ca inclusiv eu sunt ipocrit!

    RăspundețiȘtergere