Reclama - Edy Speed Trans

vineri, 13 august 2010

New Game : REAL LIFE !

Foarte multe persoane au inceput sa se inchida in lumea imaginara a jocului. O metoda oarecum simpla si la indemana de a scapa de aspectele neplacute ale vietii . Insa , m-am gandit sa transpun un eveniment din viata reala cu ajutorul parametrilor unui joc . Am ales jocul World Of Warcraft (care altul ?!? CARE ALTUL ?!?! ) si mersul in club.

Sa vedem , mersul in club este o instanta . La fel ca in WoW , ai multe alegeri pe care le poti face. Poti sa iti alegi instanta pentru LVL-ul tau . Instanta in care itemele dupa tine te pot ajuta .

Ajungi la intrarea din Club , de unde vei lua un quest de la Bodyguard

In continuare intri in instanta si iti incerci norocul . Ai mare grija sa nu ataci mobi (in cazul nostru femeile ) pe care le ataca altcineva pentru ca nu vei primi XP si poate acel cineva o sa iti dea "/duel" .
Cateva trucuri in aceasta instanta : A nu se folosi Stun-ul ! Nimeni nu ar vrea sa ii dai unei fete "stun" cu o vorba nepotrivita si aceasta sa plece. Iar mai rau decat "stun" , este "fear" ! Ai grija cum o abordezi , cu ce iteme ai intrat in instanta si ce spelluri folosesti . Cel mai bun spell prima oara dupa parerea mea este "Heal" . Ii spui cateva vorbe dulci sa ii "healuiesti orgoliu" , un atac normal si dece nu , mai pe la sfarsit poti incerca si un "tame beast" daca esti hunter . Daca nu esti hunter , si faci instanta in mai multe persoane poti sa ii dai "/invite" pentu a intra la voi in group .
A nu se folosi in club "/follow" prea mult pentru ca ar putea avea efect de "Fear". In functie de instanta in care intri itemele care le poti te pot ajuta sau te pot incurca . Spre exemplu , daca intrii intr-o instanta low LVL , si ai iteme de valoare acestea pot atrage prea mult "aggro " iar toti mobi (femeile ) te vor ataca pe tine . Nu fi fericit in acest caz , pentru ca questul tau este sa agati una , nu sa atragi dupa tine toata instanta ! Iar in cazul diametral opus , in care intrii in o instanta de LVL prea mare pt tine , cel mai comun lucru care ti se poate intampla este sa vina un mob la tine si sa iti dea un "critical " si gata . De unde sti ca o sa vina cineva sa iti dea "Revive" ?

La sfarsit , pleci cu ea de mana si te duci la bodyguard sa predai questul . Ai grija sa ai la tine golzi pentru intrarea in instanta si ca sa poti cumpara potiuni de la shop !

Dupa aceasta instanta ai 3 variante :

1. Te duci acasa fara ea : un fel de disconnect
2. Te duci acasa cu ea : ii dai "/party" si mergeti la tine sa mai faceti cateva questuri
3. Te duci acasa la ea : Ai grija sa ai LVL-ul necesar sa intrii in Outland

Iar astea fiind spuse , nu pot sa va urez decat "GL & HF "


CrETiNiTy Blog - Un fel de Thottbot pentru lumea REALA !

3 comentarii:

  1. Mai sunt si alte instante, cum ar fi "The Park", dar acolo e mai mult grinding de mobi pana iti pica ceva =)). Foarte tare postarea, oricum :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere