Reclama - Edy Speed Trans

miercuri, 11 august 2010

nesimtire curata !



Da , chiar sunt un mare nesimtit ca ma trezesc acum sa scriu pe blog ! Dupa ce nu am mai scris de luni bune , dupa ce am abandonat ideea de VideoBlog ma apuca si pe mine acuma slabiciunea.



Ca un copil certat de paritii o sa ma justific : FRATEE !!! A APARUT FACEBOOK !!!! ceea ce destul de plauzibil. Facebook a acaparat romania ( si din pacate si cocalarii ) fiind un site de socializare foarte complex. E un fel de "osmoza" ( ceea ce sper sa insemne imbinare ) intre blog ,si vechiul si prea coloratul HaiFaiv . Poti sa dai comment , poti sa dai like , si poti sa si postezi . Ca ceea ce postezi tu dispare in 30 de secunde fiind inlocuit de "You Have found a Calf in FarmVille" sau " Level Up ! You are now master of Mafia Wars !" e partea a 2a .

Aaa .. si inca ceva ce mai e Facebooku , de care uitasem si e foarte tare : Messenger ! Ce-i drept , se misca cam nasol , are o galagie de bug-uri si tree sa ai grija cat de repede dai enter dar are si parti bune ! Cum ar fi , ca nu ramane salvata nici o arhiva , si ca e foarte la indemana . In loc sa mai stai sa cauti in lista de mess pe cineva , sau sa ii dai add pur si simplu incepi discutia .

In concluzia micul meu comentariu A-literar ( ceea ce inseamna ca nu are lagatura cu literarul ... defapt este chiar opus ) pot spune ca m-am lecuit de haicinci dar acum sunt addicted to facebook !


aaa da , si inca o chestie tare ! pe facebook cu prieten cu The Annoying Orange !

6 comentarii:

  1. osmoza este difuziunea apei dintro solutie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. fuck it , nu mi-a iesit bine ! si tu , nu mai fi asa "arrogant-smart-ass" ca zic la toti ce note aveai la bio !

    RăspundețiȘtergere
  3. ce nu ti-a iesit bine ma?!
    iti urez un calduros " iesi acasa " >:D<
    da ma , am ramas corigent un semestru intr-a zecea, si acuma o sa dau la medicina !

    RăspundețiȘtergere
  4. pai vezi ba baiatule ca n-ai nici o legatura cu viata ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. pula mea, incearca sa spui ceva care are si sens... ca sa ne putem intelege >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. ce incerc eu sa spun , e ceva de maicata

    RăspundețiȘtergere