Reclama - Edy Speed Trans

miercuri, 18 noiembrie 2009

Volumul "Eu sunt desteapta fata" din ciclul "Si Dumnezeu rade de proaste"

Tocmai astazi am avut o mica problema administrativa... problema administrativa care consta in o mica discutie mai aprinsa(din punctul de vedere a partii vatamate). Partea acuzata (adica moi) a facut o afirmatia absolut insultatoare si jicnitoare care contesta capacitatiile intelectuale ale unor tinere domnite.. Si anume la ora de engleza , profa a afirmat ca nu putem face doar comunicare caci ar insemna sa discute doar cu un fragment minuscul de persoane... TOTAL CORECT! Noi (parte minuscula care aparent eram doar baieti) am confirmat acest lucru exemplificand ca fetele nu prea sunt in stare de nimic (foarte misogin dar si adevarat). Dupa care o respectiva persoana a clesei a ridicat problema cum ca "dar nu este adevarat..noi fetele suntem frumoase , destepte si noi stim mult mai multe lucruri decat baetii" . Rautatea din mine m-a convins sa aduc un contra-argument pe masura :"daca esti tare incearca sa spui asta in engleza"... Si ca sa vedeti ! dupa cele spuse de mine , din partea partii vatamate nu s-a mai auzit nimic...

Situatia fiind deja creeata , profa a inceput sa se uite prin catalog si a remarcat faptul ca o persoana din coltul "fetele cuminti stie ce vrea de destepte ce e" are note bune ... Eu (impreuna cu alte persoane) am subliniat faptul ca "Pai doar atat stie".. Lucru care iar a fost punctat... si tabela de marcaj arata astfel :

"fetele alea destepte" : 0 (zero)(nimic)(null)(niente)
"Misoginii aia rai" : 2 (am fost onorabil si am notat fiecare replica cu cate 1 punct)


Insa lupta nu se termina aici.. nuuuu .. Cum persoanele mai sus mentionate nu suporta infrangerea , au recurs la masuri drastice... asa ca , cu parere de rau vreau sa va anunt , ca "fetele alea destepte" ne-au parat la DIRIGA ! Da , doamnelor si domnilor senzational si in direct! A venit diriga in clasa , si aparent s-a luat de mine : "Domnule Voicu , sa vedem ce o sa zica mama cand o sa afle" ..... si eu sunt curios ce o sa zica mama....din pacate cred ca o sa ma pedepseasca , o sa ma puna sa ma las de scris pe Blog , sa ma punc cu burta pe carte si o sa imi taie firu de net... ala Wifi (adica fara fir dragelor).

Cam asta a fost problema zilei , si vreau sa mai fac 2 "subliniiatii" :

1. Stiu ca veti spune " da dece nu esti tu atat de curajos sa ne spui lucrurile astea in fata? te folosesti de blog..pai pot sa scriu si eu de acasa orice vreau" iar raspunsul meu incepe cu "s" si se termina cu denumirea populara a organului sexual barbatesc. Nu cred ca mai are rost sa am o confruntare directa cu voi , avand in vedere ca din 2 replici "v-am dat K.O. (ceea ce inseamna Knock Out)" Iar despre raspunsul dumnevoastra , sunteti invitatele mele .. puteti sa scrieti si de acasa , si de la mare , si de la munte si din saftica.

2. Anumita persoana X , grupul colegial va ureaza drum bun , si pe viitor , te rog sa nu imi mai subliniezi faptul ca m-ai calcat pe picior cu o pereche de cisme de 3 milioane si ceva. Daca ai ramas la standardele snobiei acute , iti reamintesc ca o persoana "care traieste bine" nu remarca lucruri de acest gen... in cel mai rau caz , remarca un produs ca are pretul mai redus si ca a fost "o afacere buna".

Va multumesc !

Un comentariu:

  1. Vai de noi!!!!!!!!!!!!!!
    Cati anishori ai, mama? Ti-au dat tuleiele? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    LOL

    RăspundețiȘtergere