Reclama - Edy Speed Trans

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Sunem prosti ba frate !

Navigam si eu pe "anternet" ca tot omu , si la un moment dat ajung pe youtube... Vad fel de fel de filmulete si dau peste asta :



Deci , acuma o sa inceapa parta aia in care eu scriu un articol gigantic..
In primul rand , cacatu asta e videoclipul ala in care s-au investit nush cate milioane de euro !?!?! Adica sa fim serios.... i-au chemat pe oamenii care ne fac pe noi cunoscuti ca tara , si crek i-au filmat cu camera personala de vacanta a doamnei udrea.. ce as vedea eu aici a fi mai costisitor sincer , este trepiedul pe care statea camera... in rest? Zebrele alea (adica caii vopsiti)si super-glue-u (ala pt pestii din copaci) ma gandesc ca nu aveau cum sa coste mult.. Pana mea , caii ii iei aproape gratis de la zoo , te mai costa ceva vopseaua si gata..ai facut zebre... Si la partea cu pestii din copac , la cat de prosti suntem , nu exclud varianta in care cineva a stat sa prinda toti pestii aia cu 2 3 zile inainte de filmare... My point is , ca un filmulet de genul acesta , il pot realiza si eu ... dati-mi un buget de 500 de euro , si va arat eu cat poti sa choise-uiesti in romania....
Dar comentariul meu nu se termina aici...caci cele de mai sus sunt doar criticile partii tehnice.. Sa intram putin si in partea sentimentala.. pentru asta , vreau doar sa impart filmuletul in cele 3 parti si sa o comentez pe fiecare in parte :

1.Ce a spus Nadia : ROMANIA E SINGRUA TARA UNDE FEMEILE SE POT CASATORI CU 4 BARBATI DEODATA!?!?!?! adica cu alte cuvinte , veniti coae la noi , ca romancele sunt curve , si-o trag ele cu 4 de-o data , da barem cu un strain imbracat bine si cu bani ..ce dreacu

2.Ce a spus Nastase : ROMANIA E SINGURA TARA UNDE OAMENII SE PLIMBA PE ZEBRE !?!?!? un fel de , noi romanii suntem aataaatt de prosti , incat nu ne dam seama care e diferenta intre o zebra ca animal (defapt un cal vopsit din viziunea noastra) si o trecere de pietoni.. Sau , poate vroia sa zica ca nu stim care e diferenta intre o zebra si un cal? pai..atunci inseamna ca suntem destepti coae , ca oricine isi da seama ca nu e nici o diferenta... in pula mea.. ala e un cal vopsit!!!

3.Ce a spus Hagi : IN ROMANIA CRESC PESTI IN COPACI !?!?!?! daca la nastase am inca o dilema in privinta a ce vroia sa zica.. aici sunt sigur : romanii sunt cei mai mari mincinosi dupa lume.. veniti aici sa va prostim pe fata cu ajutorul super-glue-ului si dati-ne banii ! suntem in crizaa ! avem copaci cu pestiii ! meritam si noi bani !

Si inca o data ne-am facut de ras , din simplul motiv ca nu stim sa ne exprimam ca natiune... In pana mea , in romania nu se mai stiu valorie.. Ba nu.. mai rau !!! au inceput sa se medieze (din plan international) NONvalorile.. adica ce o sa zica englezul cult cu multi bani care a aruncat cu sageata de Darts pe o harta a lumii ca sa vada unde isi face concediul si a nimerit pe romania ? o sa caute si el ca tot omu pe youtube despre romania si o sa gaseasca promoul asta ... Dupaia , se duce frumos la nevastasa si are loc dialogul :

-Draga mea , m-am hotarat , in concediu mergem in romania
-Ce sa facem dragule acolo?
-Pai cum draga , sunt multe lucruri inedite acolo
-Cum ar fi?
-Pai sa vezi , acolo femeile se casatoresc cu 4 barbati de-o data , oamenii merg pe zebre , si cresc pesti in copac
-Aaaa da , foarte tare ! HAI SA MERGEM !

Si cam asta e comentariul meu.. Nu mai pot sa mai scriu ca maine am nunta.. Echipa CrETiNiTy (Alex , Eu , Ccristelu , Xsite) ne casatorim cu Getutsa... Dupaia ne cumparam cai vopsiti si plecam in luna de miere , unde o sa culegem pesti din copaci ...

La revedere !

Un comentariu:

  1. esti nebun tu :))
    foarte amuzanta reclama si engleza de balta a marilor nostri sportivi

    RăspundețiȘtergere